Změna velikosti písma

Drobečková navigace

Úvodní stránka > Aktuality > III.Společensko-zábavné odpoledne

III.Společensko-zábavné odpoledne



Datum konání:
25.10.2013

III.Společensko-zábavné odpoledne 001.jpg
Největší podzimní událostí je pro nás už třetí rok pořádání Společensko-zábavného odpoledne.
Letos jsme dlouho vymýšleli zábavné, vtipné a zajímavé úkoly pro naše přátele z DpS Kaplice, DpS Chvalkov a DD Horní Planá. A výsledek stál určitě zato :-).
Bingo na rozjezd, je naše tradiční disciplína, poté následoval kvíz znalostí českého filmu a v malé přestávce na občerstvení si svůj znalostní test vyplnily i vedoucí týmů. Poté jsme si osvěžili znalosti ze slovenského jazyka a zjistili jak si vedou naši klienti při přišívání knoflíku. Tím skončila soutěžní část odpoledne a nastal čas na zábavu.
Chtěli jsme se přesvědčit, jestli mají naše kolegyně, které doprovázely své klienty smysl pro humor. …a…..mají :-).
Připravili jsme pro ně originální disciplínu a to prezentování modelů, které speciálně pro tuto akci ušila p. Magda Johnová. Takže jsme mohli vidět Danušku jako Zimu, Janičku jako Jaro, Eriku jako Léto, Gábi jako Noc a Marka jako Den.
Na závěr jsme při kávě a koláčcích celé odpoledne vyhodnotili a shodli jsme se, že není důležité vyhrát, ale dobře se pobavit.
Naše poděkování patří zaměstnancům, kteří se na akci podíleli, Magdičce za ušití nádherných a slušivých kostýmů, Adélce Zemanové za výrobu medailí a knoflíků, a v neposlední řadě bychom chtěli poděkovat APSS ČR, která nám poskytla finanční příspěvek.

Jana Zemanová

Fotografie ZDE :)