Změna velikosti písma

Drobečková navigace

Úvodní stránka > Aktuality > Oslava životního jubilea 106 let

Oslava životního jubilea 106 let



Datum konání:
22.9.2009

Dne 22.9.2009 proběhla v našem domově pro seniory oslava při příležitosti životního jubilea klientky p.ROUHOVÉ Růženy, která se dnešním dnem dožívá 106 let.
Paní Rouhová Růžena se narodila 22.září 1903 v Hluboké u Borovan. Po ukončení obecné školy v Borovanech šla poprvé sloužit v r. 1923 do Starých Hodějovic, kde poznala svého manžela, narodil se jim syn, se kterým žila až do jeho úmrtí. Od roku 1996 je klientkou našeho domova.
Paní Rouhová je již naší čtvrtou klientkou, se kterou jsme oslavili sté narozeniny a je i jedinou nejdéle pobývající klientkou v našem domově. Nikdy nebyla vážněji nemocná, je stále duševně svěží, ráda si čte, nejraději má písničky a ráda si je i sama zazpívá.
K životnímu výročí oslavenkyně přišli popřát zástupci Jihočeského kraje - náměstkyně hejtmana p.Mgr. Ivana Stráská, vedoucí oddělení sociálních věcí RNDr. Stanislav Havlíček, člen Rady JčK Ing. Jaromír Slíva, starosta Obecního úřadu Horní Stropnice p.Václav Kučera s pí.Janou Drboutovou, za Městský úřad Trhové Sviny, odd. sociálních věcí sl. Petra Jarošová a všichni přítomni zaměstnanci. Dále byli přítomni zástupci celostátního deníku MF Dnes. Samozřejmě, že nechyběli její nejbližší rodiní příslušníci.
Oslava proběhla v dobré pohodě, jubilantka si zazpívala své oblíbené písničky za doprovodu kytary, na kterou ji doprovázela zaměstnankyně p.Ivana Reháková.
Tímto bych jménem pí.Rouhové R. chtěla poděkovat všem zúčastněným za přijetí pozvání a za projevené gratulace.
Ještě jednou přejeme paní Rouhové do dalších let hodně pevného zdraví a samé krásné dny prožité v našem domově.
Valhová Eva, ředitelka

Fotografie z oslavy budou uveřejněny v sekci fotogalerie v co nejbližším termínu.